Om oss

Välkommen till Coldspring AB, där vi erbjuder den ultimata lösningen för er som älskar isbad - bärbara badkar! Vi är två vänner från Sverige som delar en gemensam passion för isbad, och vi vill dela vår passion med resten av världen.

Vårt uppdrag är att göra isbad mer tillgängligt och prisvärt utan att sänka kvaliteten. Vi förstår att inte alla har tillgång till en pool, och därför har vi skapat ett bärbart badkar som kan användas var som helst och när som helst.

Våra badkar är designade för att uppfylla de högsta standarderna för kvalitet och hållbarhet, vilket säkerställer att du får den bästa möjliga upplevelsen. Vi använder premiummaterial och avancerade tillverkningstekniker för att skapa en produkt som inte bara är pålitlig utan också lätt att använda och underhålla.

Vi är stolta över vårt arbete och är engagerade i att ge våra kunder bästa möjliga service. Vårt team är alltid tillgängligt för att svara på alla frågor du har och för att ge dig den support du behöver.

Vi anser att alla ska ha möjlighet att uppleva fördelarna med isbad, och det är därför vi erbjuder våra badkar till ett bra pris. Vi anser att kvalitet inte ska belasta din plånbok, och vi strävar efter att göra våra produkter tillgängliga för så många människor som möjligt.

Vi ser fram emot att hjälpa dig uppnå dina hälso- och välmåendemål.

Med vänliga hälsningar,
Coldspring Team